Hotel Brau

Of bekijk het volledige overzicht: Hotel Zell am Ziller

Midden in het centrum van Zell am Ziller, aan de Dorfplatz, staat Hotel Brau. Het hotel bied je viersterrenluxe en heeft traditie hoog in het vaandel staan. Hier krijg je het gevoel weer echt tot rust te komen. Het hotel is degelijk en smaakvol ingericht. Dit zie je terug in de ruime kamers maar ook in de wellness en het restaurant. Je smaakpapillen worden tijdens je wintersportvakantie goed verwend want de keuken staat heel goed aangeschreven.

Hotel Brau is, de naam doet het misschien al vermoeden, in handen van een familie van bierbrouwers. Het Zillertal-bier wordt door hen al honderden jaren gebrouwen, het is zelfs de oudste Oostenrijkse privebrouwerij. Aan het einde van je week in Zell am Ziller moet je dus zeker niet vergeten een alcoholisch souvenirtje mee te nemen voor het thuisfront.
  • Prijs vanaf: 784,00 EURO
  • Sterren: 4-sterren Appartement
  • Aantal personen: personen
%Hotel Brau -
Bovenstaande informatie, klassering en prijzen zijn is afkomstig van de website van Sunweb Wintersport. De informatie is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van Sunweb Wintersport
Klik hier voor meer informatie of om te boeken.

Meer Hotel Zell am Ziller

Bekijk het de pagina: Hotel Zell am Ziller. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Lieblingsplatz

Lieblingsplatz
vanaf 1233,00 EURO meer info

Hotel Brau

Hotel Brau
vanaf 784,00 EURO meer info

Hotel Landgut Zapfenhof

Hotel Landgut Zapfenhof
vanaf 929,00 EURO meer info

Vakantiehotel Jorglerhof

Vakantiehotel Jorglerhof
vanaf 739,00 EURO meer info

Alpen Wohlfuhlhotel Dorflwirt

Alpen Wohlfuhlhotel Dorflwirt
vanaf 789,00 EURO meer info