Skischool Zell am Ziller zoeken

Door online te boeken kan je wel tot 60% besparen op de kosten van skiles.

DIREKT SKILES in Zell am Ziller RESERVERENVERGELIJK DIREKT DE PRIJZEN VAN SKILES

Skischool Zell am Ziller

Ben je op zoek naar een skischool in Zell am Ziller? Misschien voor prive skiles voor jezelf of voor skiles of snowboardles voor je kinderen? Er zijn in Zell am Ziller een aantal skischolen. Bij alle skischolen kan je terecht voor kwalitatief goede skilessen.

Skischool Zell am Ziller vergelijker

De website AlpinResorts.com helpt je bij het kiezen van de juiste skischool in Zell am Ziller. Op deze handige website kan je de kosten, prijzen, tijden van de skiles en andere dingen met elkaar vergelijken. Vind je de skiles die bij je past, dan kan je ook gelijk boeken. Vaak nog goedkoper dan als je direct bij de skischool Zell am Ziller zelf boekt.

Skischool Zell am Ziller - overzicht

Hieronder staat een handig overzicht van de skischolen in Zell am Ziller. Kijk zelf en vergelijk de skiles mogelijkheden en prijzen. Online je skiles boeken kan je behoorlijk wat voordeel opleveren!


Skischool Zell am Ziller - Lestijden

Voor kinderen geldt doorgaans dat de skilessen beginnen om 10:00 uur en eindigen om 15:00 uur. Controleer dit nog wel even bij de skischool, want soms wijzigen de tijden door omstandigheden en vakantiedrukte.

Kosten skischool Zell am Ziller

Hieronder staan richtprijzen van de skischool in Zell am Ziller.

Prijzen groepslessen en skiles voor kinderen Zell am Ziller
 • 1 dag skiles: 64.- euro
 • 2 dagen skiles 123.-euro
 • 3 dagen skiles 153.-euro
 • 4 dagen skiles 163.-euro
 • 5 dagen skiles 173.-euro
 • 6 dagen skiles 183.-euro


Het is mogelijk om ook de skispullen te huren bij het boeken van de skiles. Voor kinderen tot 7 jaar is de skiuitrusting vaak gratis of in de prijs inbegrepen.

Prijzen prive skiles skischool Zell am Ziller De kosten voor prive skiles zijn afhankelijk van de tijd en de dag. Prive skilessen zijn duurder als er meer vraag naar is. Effectief betekent dat, dat de skilessen duuder zijn op zondag, maandag en dinsdag. Wil je goedkope prive skiles? De prijzen zijn lager als je vroeg opstaat (9 uur beginnen) of aan het einde van de dag. Op woensdag en donderdag gelden in sommige gevallen ook kortingen. Grofweg kan je rekenen op de volgende prijzen voor prive skiles in Zell am Ziller.
 • 1 uur prive skiles: ca. 70 euro
 • 2 uur prive skiles (ochtend of middag): ca. 130 euro
 • 4 uur prive skiles (hele dag): ca. 240 euro
Prijzen snowboardles skischool Zell am Ziller De kosten van snowboardlessen bij de skischool in plaats zijn ongeveer:
 • 1 dag snowboardles (2 uur) 56.- euro
 • 2 dagen snowboardles (2 uur les per dag) 112.-euro
 • 2 dagen snowboardles (2 uur les per dag) 126.-euro
Aan de genoemde prijzen van skilessen in Zell am Ziller kunnen geen rechten worden ontleent. Het zijn richtprijzen en deze zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Vraag voor de zekerheid na of de hier genoemde prijzen en lestijden nog actueel zijnSnowboardles Zell am Ziller

Wil je leren snowboarden? Dat kan natuurlijk ook in Zell am Ziller. Je kunt kiezen voor groepsles snowboard of voor prive les snowboard. Hou er rekening mee dat de snowboardlessen maar een halve dag zijn. Zeker beginners zijn daarna te moe om nog verder boarden.

Snowboardles voor beginners kan vanaf drie dagen. Daarna ben je in staat om zelf een blauwe piste af te dalen. Snowboardlessen voor kinderen is mogelijk vanaf dat ze ongeveer 8 jaar oud zijn.

Let op! Als je kinderen op snowboardles willen, is er niet standaard de mogelijkheid om met de skileraar met te gaan lunchen.

Skiles Zell am Ziller online reserveren bij de skischool Zell am Ziller

Wil je graag je skilessen vooraf online reserveren en zo tijd en geld besparen? Kijk dan snel op de website van AlpinResorts.com. Zij hebben de prijzen van alles skischolen in Zell am Ziller op een rij gezet en bieden bovendien mooie kortingen op het boeken van skilessen!

Skiles Zell am Ziller - Tips

Als je skilessen gaat zoeken / boeken in Zell am Ziller hebben wij nog een aantal handige tips voor je.

Zorg voor goede skikleding
Deze tip geldt zowel voor volwassenen als voor kinderen. Zorg voor goede skikleding, die je warm en droog houdt. Tijdens de skilessen sta je regelmatig stil en kan je snel afkoelen. Zeker als het erg koud is. Zorg daarom voor kwalitatief goede skikleding. Belangrijk is dat je een warme ski jas en skibroek hebt, goede skihandschoenen of wanten en vergeet ook je thermokleding niet.

Bescherm je tegen de zon / sneeuw
Tijdens de wintersport kan de zon intensief schijnen. De intensiteit van de zon wordt nog eens versterkt door de sneeuw die de zonnestralen weerkaatst. Niet voor niets hebben wintersporters na afloop van hun vakantie een erg bruin gezicht. Vergeet daarom niet om je goed met zonnebrand in te smeren als je de piste op gaat. Minstens net zo belangrijk is dat je een goede ski zonnebril of een skibril (categorie 3 of 4) draagt. Het beste een skibril met meekleurende glazen, deze kan je zowel gebruiken als de zon schijnt als als het sneeuwt.

Draag een skihelm! Een skihelm is een absolute must als je gaat skien of snowboarden. Je kunt een helm huren, maar er zijn ook goedkope skihelmen te krijgen. Weet je zeker dat je de komende 5-7 op wintersport ga, koop dan een van de beste skihelm.

Voor kinderen kan je ook zeker overwegen om een rugbeschermer te kopen om hun rug te beschermen. Niet alleen voor als ze zelf vallen, maar ook voor het ongelukkige geval dat ze omver geskied of geboard worden. Skilessen online boeken bespaart geld
Als je online skiles boekt bij de skischool in Zell am Ziller kan je flink besparen op de kosten van de lessen.

Blijf geduldig, of boek een prive skiles
Hou er rekening mee dat als jij of je kinderen een groepsles boeken, dat het niveau van de groep wordt aangepast aan de langzaamste van de groep. Dat betekent dat iedereen op elkaar wacht en dat de skileraar of skilerares geen afdalingen zal maken waarover twijfel bestaat of alle leerlingen dit wel aankunnen.

Wil je er toch meer uit halen. Boek dan een prive les. Dit geldt zowel voor skien als voor snowboarden.