Skiverhuur Zell am Ziller | ski uitrusting huren in Zell am Ziller wij hebben alles wat je moet weten op 1 handige pagina verzameld. + laagste PRIJS garantie. Skiverhuur Zell am Ziller | ski uitrusting huren in Zell am Ziller wij hebben alles wat je moet weten op 1 handige pagina verzameld. + laagste PRIJS garantie.
Ski's huren in Zell am Ziller met tot 60% korting

Skiverhuur Zell am Ziller - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Zell am Ziller waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

%DESCRIPTION%

 • skiverhuur Zell am Ziller - Pro Zell Skiverleih

  Pro Zell Skiverleih

  skiverhuur in Zell am Ziller
  Bahnhofstrasse 2 ...lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Zell am Ziller - Skiservice Center Hubert Kroll

  Skiservice Center Hubert Kroll

  skiverhuur in Zell am Ziller
  Talstation Karspitz Bahn I ...lees verder

  Meer informatie
Skiverhuur Zell am Ziller - informatie

Als je ski's of een snowboard wilt huren in Zell am Ziller, dan kan je terecht bij de skiverhuur Zell am Ziller. Er zijn meerdere aanbieders die verhuren.

Idealiter zoek je een skiverhuur Zell am Ziller vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Zell am Ziller aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Kosten skiverhuur Zell am Ziller

Voor het huren van een set ski's, skistokken, skischoenen en een eventuele skihelm betaal je ongeveer 140 euro voor 6 dagen. Voor kinderen kost een complete set ongeveer 90 euro. Voor de allerkleinsten geldt vaak nog een lagere prijs.

Ski's huren Zell am Ziller - tips

De medewerkers van de skiverhuur Zell am Ziller kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Zell am Ziller.

Lekker winkelen in de skiverhuur Zell am Ziller.

De winkel waar je ski's kunt huren in Zell am Ziller is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, de beste ski handschoenen en skibrillen. Vaak verkopen ze er zelfs speciale zonnebrand voor wintersporters en ski zonnebrillen. Kijk bijvoorbeeld eens naar een skihelm met vizier, een paar warme skihandschoenen, of een leuke sjaal, muts of Buff.

Ski's huren Zell am Ziller - Online reserveren.

Als je ski's wilt gaan huren in Zell am Ziller, dan kan je dat al vanuit Nederland regelen. De skiverhuur Zell am Ziller biedt je de mogelijkheid om al in Nederland je ski's te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten je ski's en stokken dan alvast voor je klaar.

Hieronder staan een aantal voordelen van het huren van skimateriaal in Nederland.