Skischool Zell am Ziller. Lestijden, prijzen en handige tips over kinderskilessen, prive skiles en snowboardles in Zell am Ziller. Alle informatie op een handige pagina. Skischool Zell am Ziller. Lestijden, prijzen en handige tips over kinderskilessen, prive skiles en snowboardles in Zell am Ziller. Alle informatie op een handige pagina.

Skischool Zell am Ziller

Ben je op zoek naar een skischool in Zell am Ziller? Misschien voor prive skiles voor jezelf of voor skiles of snowboardles voor je kinderen? Er zijn in Zell am Ziller een aantal skischolen. Bij alle skischolen kan je terecht voor kwalitatief goede skilessen.

Skischool Zell am Ziller vergelijker

De website AlpinResorts.com helpt je bij het kiezen van de juiste skischool in Zell am Ziller. Op deze handige website kan je de kosten, prijzen, tijden van de skiles en andere dingen met elkaar vergelijken. Vind je de skiles die bij je past, dan kan je ook gelijk boeken. Vaak nog goedkoper dan als je direct bij de skischool Zell am Ziller zelf boekt.

Skischool Zell am Ziller - overzicht

Hieronder staat een handig overzicht van de skischolen in Zell am Ziller. Kijk zelf en vergelijk de skiles mogelijkheden en prijzen. Online je skiles boeken kan je behoorlijk wat voordeel opleveren!
  • skischool Zell am Ziller - Arena Schischule Schisport Pro Zell OG

    Arena Schischule Schisport Pro Zell OG

    skischool in Zell am Ziller
    ...lees verder

    Meer informatie


Skischool Zell am Ziller - Lestijden

Voor kinderen geldt doorgaans dat de skilessen beginnen om 10:00 uur en eindigen om 15:00 uur. Controleer dit nog wel even bij de skischool, want soms wijzigen de tijden door omstandigheden en vakantiedrukte.

Skischool Zell am Ziller -pijzen

Hieronder staat een groffen inschatting van de prijzen van skilessen in Zell am Ziller.

Skiles Zell am Ziller
Snowboardles Zell am Ziller

Hieronder staat een groffen inschatting van de prijzen van snowboard lessen in Zell am Ziller.

Prive skiles Zell am Ziller


Hieronder staat een groffen inschatting van de prijzen van prive skilessen in Zell am Ziller. Snowboardles Zell am Ziller Hieronder staat een groffen inschatting van de prijzen van snowboard lessen in Zell am Ziller. Aan deze prijzen van skilessen Zell am Ziller kunnen geen rechten worden ontleent. Vraag altijd bij de skischool Zell am Ziller na of de hier genoemde prijzen en lestijden nog actueel zijn

Praktiche tips van skischool Zell am Ziller

Hieronder drie praktische tips.

Zorg voor een goede wintersportverzekering

De eerste tip heeft op het eerste gezicht niet zo veel te maken met het bezoeken van een skischool. Het is echter wel heel erg belangrijk dat je voor de vakantie begint een goede reisverzekering voor de wintersport afsluit. Gewoon voor het geval je een ongeluk krijgt op de piste (skien en snowboarden zijn sporten met een verhood risico, net als bijvoorbeeld voetbal) of voor als maar ook als je ski's of snowboard wordt gestolen tijdens de apres ski, of als je skizonnebril of mooie skibril verliest.

Na de les nog samen een afdaling maken? Doe het niet

Tip voor ouders met kinderen op skiles. Zelf nog met je kinderen skien of boarden na de skiles is uiterst onverstandig. Je kinderen zijn na een hele dag skien of boarden in Zell am Ziller moe. Niet voor niks gebeuren de meeste ongelukken aan het einde van de dag. Wees daarom de verstandigste en ga lekker warme chocomel drinken of lekker sleen in Zell am Ziller.

Geduld is een schone zaak

Bij groepslessen wordt het tempo altijd aangepast aan de 'langzaamste'skier of boarden. Voor de anderen betekent dit dat ze soms even moeten wachten. Wees geduldig, je skileraar probeert het idereen naar zijn/haar zin te maken. De skischool zal er alles aan doen om een zo homogeen mogelijke groep samen te stellen. Maar geduld is een schone zaak.