Het comfortabele 3-sterren superior vakantiehotel Jorglerhof is panoramisch mooi gelegen, op een plateau boven Zell am Ziller, sle Het comfortabele 3-sterren superior vakantiehotel Jorglerhof is panoramisch mooi gelegen, op een plateau boven Zell am Ziller, sle

Vakantiehotel Jorglerhof

Of bekijk het volledige overzicht: Hotel Zell am Ziller

Het comfortabele 3-sterren superior vakantiehotel Jorglerhof is panoramisch mooi gelegen, op een plateau boven Zell am Ziller, slechts ca. 100 m van de Gerlossteinlift vandaan. De afdaling op ski's tot aan het hotel is bij voldoende sneeuwval mogelijk en een skibus stopt op ca. 100 m afstand. Het centrum van Zell am Ziller ligt ca. 5 km bij de accommodatie vandaan.

Het hotel bestaat uit een hoofd- en een bijgebouw, dat ongeveer 50 m verderop ligt. De accommodatie beschikt over een inkomhal met receptie, lift, Wi-Fi, ontbijtruimte, -la-carte-restaurant, wijnkelder, een gezellige huisbar met groot scherm en darts, kinderspeelruimte en een skikelder met skischoendrogers. Parkeerplaatsen zijn gratis volgens beschikbaarheid voorhanden.

Bovendien is er een verzorgd wellnessgedeelte met Finse sauna, stoombad en infraroodcabine, rustruimte, Kneippbad en verwarmde buiten whirlpool dagelijks gratis ter beschikking (16 - 19 uur, openingstijden onder voorbehoud, mogelijke wijzigingen zie informatie ter plaatse). Tegen betaling worden massages en het solarium aangeboden.

  • € 739,00
  • 3,5-sterren Hotel
  • personen
Vakantiehotel Jorglerhof, Hotel voor  personen in Zell am Ziller


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Wintertrex.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Zell am Ziller extra

Meer Hotel Zell am Ziller

Lieblingsplatz

Lieblingsplatz
vanaf 1233,00 EURO meer info

Hotel Brau

Hotel Brau
vanaf 784,00 EURO meer info

Hotel Landgut Zapfenhof

Hotel Landgut Zapfenhof
vanaf 929,00 EURO meer info

Vakantiehotel Jorglerhof

Vakantiehotel Jorglerhof
vanaf 739,00 EURO meer info

Alpen Wohlfuhlhotel Dorflwirt

Alpen Wohlfuhlhotel Dorflwirt
vanaf 789,00 EURO meer info